Η εταιρεία ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση το 1977 από τον Παύλο Τζιαρό παραδοσιακό τυπογράφο και ζωγράφο. Το 1962 άρχισε σα βοηθός σε ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά τυπογραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σα βιβλιοδέτης και μετέπειτα σα χειριστής πιεστηρίου Heidelberg. Mετέπειτα ίδρυσε το δικό του τυπογραφείο – ατελιέ με χειροκίνητα πιεστήρια Boston χρησιμοποιώντας τυπογραφικά στοιχεία αναβαθμίζοντάς την μετά με αυτόματα πιεστήρια Heidelberg.

Το 1992 γίνεται αναβάθμιση του τυπογραφείου βάζοντάς το πλέον στην ψηφιακή εποχή τοποθετώντας υπολογιστές και ψηφιακούς laser εκτυπωτές. Το 1995 τοποθετήθηκε η πρώτη offset εκτυπωτική μηχανή αμερικανικής προέλευσης και το 1997 άλλη μία Heidelberg offset γερμανικής προέλευσης για έγχρωμα έντυπα.

Το 2002 η επιχείρηση μπήκε στον τομέα των επιγραφών με κοπτικό Roland και plotter εκτύπωσης Mutoh. To 2008 αναλαμβάνουν τα 2 παιδιά του

  • Γεώργιος Τζιαρός
    (Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών)
  • Ιωάννης Τζιαρός
    (Τεχνικός Γραφίστας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης)

επανιδρύοντας και αναβαθμίζοντας την εταιρεία με καινούρια ψηφιακά εκτυπωτικά μηχανήματα, χαρακτικά laser, κοπτικά και πλαστικοποιητές.